1440 Inimest igakuiselt veebilehel, ilma sentigi reklaami eest maksmata??

‼️1440 Inimest igakuiselt veebilehel, ilma sentigi reklaami eest maksmata??‼️

Kiire ülevaade ühest meie ühest vanast SEO projektist www.ftkabinet.ee

Projekt kestis kokku ainult 2 kuud ning plaan oli lihtne, tõsta lehekülje igakuist orgaanilist liikuvust ning jõuda oluliste märksõnadega esilehele. Koostööd alustades käis veebilehel iga kuu orgaaniliselt ca 50-100 inimest.

Selleks, et jõuda heade tulemusteni tegime terve veebilehe ümber. Ülesehitus jäi väga lihtsaks ning peamine rõhk sai pandud SEO-le. Optimeerisime ära kõik teenuselehed (6 lehte) ning lisaks kirjutasime veel 6 SEO-le optimeeritud blogi artiklit.

Koostööd alustades oli leht leitav ainult 18 märksõnaga. Hetkel see number kasvanud ning veebileht tuleb välja 102 märksõnaga, millest 31 märksõna on otsingumootoris esilehel.

Kui võrrelda esialgset igakuist trafficut praegusega, siis vahe on märkimisväärne. Veebilehe liikuvus on kasvanud 50 pealt lausa 1440 inimeseni kuus. Kui võrrelda Google keskmist CTR-i (click through rate) mis on ca 5%, võib vägagi rahul olla, et oleme suutnud tõsta selle lausa 11.1% peale.

Äge on veel see, et kõikide märksõnade keskmine positsioon on 7.

Lisaks kõigele, mis sai eelnevalt mainitud tegelesime ka linkide ehitamisega ning muude tegurite optimeerimisega, nö veebilehe kardinatetaga, et jõuda soovitud tulemusteni. Koostöö kestis küll vaid ainult 2 kuud, kuid otsingutulemused tõusevad siiani.

Kui ka sinul või mõnel tuttaval on huvi SEO arendamise vastu, või soov luua endale uus koduleht, e-pood või mõni muu äge süsteem, mis ettevõtte igapäeva toimetusi kergemaks muudab võid meiega julgelt ühendust võtta ning jõuame üheskoos sinule kõige parema lahenduseni!

Võta meiega ühendus meili teelt: joosep@timeffect.com

Või helista : 53364213

Sarnased artiklid